Mad til konfirmation

Her hos Gaudium er vi specialister i catering – og det gælder også inden for mad til konfirmation. Konfirmationsfesten er en helt særlig dag for teenageren. Dagen er forbundet med at træde ind de voksnes rækker, og konfirmationsdagen er en festdag, som konfirmanden kan tænke tilbage på, som en helt fantastisk dag sammen med familie og venner.

Når festdagen skal planlægges, skal der ikke kun tages stilling til, hvor festen skal holdes, og hvem der skal inviteres. Konfirmationsmenuen skal dermed også på plads, og da det er konfirmandens store festdag, hvor en lækker nordisk buffet af højeste kvalitet sikrer den bedste start og grobund, for en uforglemmelig dag! Gaudium har stået for mange konfirmationer med stor succes, og er også klar til Jeres fest.

Konfirmationsmenuer

Gourmet 3 retters menu (fra 2 kuv.)
Luksus Take Away

Nyhed! Gourmet 3 retters menu. Køb nu og nyd menuen allerede i dag eller i…

Eksklusiv menu (fra 2 kuv.)
Luksus Take Away

Køb nu og nyd menuen allerede idag eller imorgen! Restaurantoplevelse derhjemme. Prisen er kun 119…

Nordisk Luksusbuffet
Eksklusiv Catering

Nordisk Luksusbuffet er super lækkert og veltilberedt mad, lækkert hjemmebagt brød og fantastisk dessert. Helt…

Prestige 3 retters menu (fra 2 kuv.)
Luksus Take Away

Køb nu og nyd menuen allerede idag eller imorgen! Restaurantoplevelse derhjemme. Prisen er kun 199…

Nordisk menu (fra 2 kuv.)
Luksus Take Away

Køb nu og nyd menuen allerede idag eller imorgen! Restaurantoplevelse derhjemme. Prisen er kun 99…

Premium buffet
Eksklusiv Catering

Med Premium buffet får du glade gæster. Der er kræset for detaljerne på Premium buffeten. …

Signatur buffet
Eksklusiv Catering

Jeg har kun godt og sige, fantastisk dejlig velsmagende mad hele vejen rundt! NYHED i…

Supreme buffet
Eksklusiv Catering

Supreme buffet er en dejlig madoplevelse – det er intet mindre end fremragende. Maden var…

Køkkenchefens buffet
Eksklusiv Catering

Køkkenchefens buffet er en lækker frisk buffet. Især kødet og laksen er i top. Stor…

Gastro Deluxe buffet
Eksklusiv Catering

Gastro Deluxe er fantastisk god mad, blev rost til skyerne af alle gæsterne og var…

Gør dagen helt speciel med en unik konfirmationsmenu

Konfirmationsfesten er en dag, teenagere ser frem til. Der skal være styr på tøjet, håret skal sættes, og skoene skal pudses. Forud for den store dag er der en lang række ting – store som små – der skal planlægges. I dag er der ingen tvivl om, at maden til konfirmationen har fået en stor betydning.

Selvfølgelig er lokationen og de inviterede gæster vigtige for at få en hyggelig og festlig dag, men ikke desto mindre er maden et obligatorisk (og vigtigt) samlingspunkt. I forbindelse med festens mange højdepunkter er maden noget, som gæsterne nyder sammen, og får gode og lange snakke henover. Konfirmationsmenuen er med til at gøre dagen speciel, og derfor tilbyder vi et udvalg af spændende og eksklusive buffeter, som egner sig til alt fra store bryllupper, barnedåb og fødselsdage – men også særligt til en stor dag, som en konfirmationsfest.

Vi er eksperter i mad til konfirmation

Uanset om der er inviteret 25, 50 eller 100 gæster til konfirmationsfesten, hjælper vi med at finde den helt rigtige konfirmationsmenu. Vi har stor erfaring med at sammensætte eksklusive konfirmationsbuffeter, hvor vi udelukkende anvender kvalitetsråvarer, som også kan smages alt fra friskbagt brød med sprøde grønne salater til saftigt og mørt kød.

Gaudium ønsker at være med til at gøre dagen til en fornøjelse, og kompetent stå for mad til Jeres konfirmation. Ved at vælge maden til konfirmationen hos os, er du derfor garanteret en eksklusiv nordisk smagsoplevelse, som gæsterne sent vil glemme. Er du i tvivl om, hvilken buffet du skal vælge, kan vi hjælpe dig med at vælge den helt rigtige. Vi finder altid den bedste løsning til din fest.

Konfirmationsbuffet med kvalitetsråvarer

Det er vores fornemmeste opgave at sørge for, at maden til konfirmationen lever op til forventningerne. Her hos Gaudium har vi sammensat konfirmationsbuffeter, som indeholder spændende smage og råvarer af højeste kvalitet. Madens visuelle udtryk og smagssammensætninger skal gå op i højere enhed med en visuel fryd for øjet, og en unik smagsoplevelse for munden. Vi henter vores inspiration til sammensætningen af konfirmationsmenuer i det nordiske køkken.

Det betyder, at alle vores buffeter har en fin rød tråd, og vi fokuserer på, at alle retter spiller godt sammen – hvorfor menuen ikke kan ændres som den er sammensat. Ved at vælge os til at stå for cateringen til konfirmationsfesten, er du dermed sikker på, at få en buffet i topklasse, da vores dygtige kokke på ekstraordinær vis omdanner alle råvarer til eksklusive retter – hver gang!

Konfirmationsmad ud af huset – og lige til døren

Vi har gjort det enkelt at servere en buffet til konfirmation af højeste kvalitet for dine gæster. Du kan vælge enten selv at hente maden, eller lade os levere din konfirmationsmad ud af huset – og lige til døren. Konfirmationsmaden leveres i termokasser, og dermed bevares den rette temperatur og de gode smage. Du skal blot selv stå for opvarmningen af retter, som vores chauffør altid gennemgår via en simpel vejledning.

Mod et tillæg kan dog du vælge, at få buffeten leveret varm. Vælger du en varm levering, kommer maden ca. 20 minutter før oplyst spisetid, så det er  perfekt timing, til I kan udskære kødet og anrette buffeten af eksklusiv mad til jeres konfirmation.

I er altid velkomne at kontakte os, eller læse mere omkring levering, priser og vilkår via vores ofte stillede spørgsmål

Tilberedningsmetoder

madmad_bestik

AFHENTNING / LEVERING

Du kan få leveret på hele Sjælland eller afhente i Rødovre.

Læs mere

Afhentning af din mad skal ske på vores adresse Fjeldhammervej 15, 2610 Rødovre. Det er gratis, og kan ske i disse bestemte tidspunkter:
Mandag – Fredag kl. 10.00 – 16.00
Lørdag kl. 10.00 – 14.00
Søndag KUN LEVERING kl. 10 – 18

Leveringen er muligt på hele Sjælland efter en fast takst som hedder:

KOLD
Postnummer 1000 – 2999 = 300kr.
Øvrige Sjælland = 400kr
Andre steder = pris efter aftale.

VARM
Hele Sjælland 700kr.

En almindelig levering er altid i 2 timers intervaller i tidsrummet kl. 10.00 – 18.00
(Eksempel: tirsdag den 1. december kl. 10.00 – 12.00)
En VARM leveres 15-20 minutter før forventet spisetid, i tidsrummet kl. 10.00 – 18.00 (Eksempel: Hvis I skal spise kl 14.00 leverer vi ca. kl 13.40

madmad_gryde

KOLD / VARM

Maden er som udgangspunkt altid kold, med en udførlig vejledning til at varme de varme retter. Det er muligt at bestille VARM levering ved bestilling af min. 25 kuverter.

Læs mere

Kødet er aldrig skåret ud, og skal derfor altid skæres ud, uanset om maden er kold, eller varm.

Sådan leveres maden KOLD
Der leveres i 2 timers intervaller i tidsrummet kl. 10-18. F.eks. imellem kl. 10 og 12. Det er derfor vigtigt, at I er hjemme i det tidsinterval, I har bestilt levering.

Sådan leveres maden VARM
Maden leveres 15-20 minutter før forventet spisetid, i tidsrummet kl. 10.00 – 18.00 (Eksempel: Hvis I skal spise kl 14.00 leverer vi ca. kl 13.40 (Der kan være optil 15 minutters afvigelse i forhold til trafik osv.)
Hvis det er et større selskab, hvor I har planlagt at portionsanrette forretten, kan man mod et depositum på 200kr. pr termokasse, låne vores transport-termokasser. Disse skal returneres til vores adresse den 1. hverdag efter arrangementet, hvorefter depositum udbetales.

madmad_kokkehue

KOK

Det er muligt at bestille kok med til dit selskab, ved bestilling af min. 50 kuverter.

Læs mere

Ved selskaber på 50 kuverter og opefter, er det muligt at tilkøbe en kok for 2500kr. Beløbet dækker kokken i op til 3 timer, levering på hele Sjælland, opvarmning og anretning af maden. Efter de første 3 timer, koster det 500kr. pr. time, og afregnes pr. påbegyndt 30min. (250kr.).

Kokken sørger for opvarmningen, udskæring af kødet, anretning af mad og evt. Portions anretning af forret (en kok optil 70 kuverter, herefter kan der skulle bruges 2, afhængig af arrangementet).