Mad til konfirmation

 

Her hos Gaudium er vi specialister i catering – og det gælder også inden for mad til konfirmation. Konfirmationsfesten er en helt særlig dag for teenageren. Dagen er forbundet med at træde ind de voksnes rækker, og konfirmationsdagen er en festdag, som konfirmanden kan tænke tilbage på som en helt fantastisk dag sammen med familie og venner. Når festdagen skal planlægges, skal der ikke kun tages stilling til, hvor festen skal holdes, og hvem der skal inviteres. Konfirmationsmenuen skal også på plads, og da det er konfirmandens store dag, skal maden til konfirmationen naturligvis være lige efter teenagerens ønsker.

Vælg og køb

Vælg menu og køb det antal værdibeviser, som du minimum forventer I bliver. (du kan altid justere op til samme pris, indtil 8 dage inden)

Bestilling

Videresend mailen med værdibeviser til gaudium@gaudium.dk og skriv bestilling i mailen. Bestilling skal ske senest 8 dage i forvejen.

Modtag din mad

Maden afhentes eller leveres som aftalt ved bestilling, og I kan nyde den lækre mad. Velbekomme!

Menuer

Nordisk Luksusbuffet

Nordisk Luksusbuffet Gør som over 250.000 andre, og forkæl dine gæster med eksklusiv og anmelderrost…

Premium buffet

Premium buffet Der er kræset for detaljerne på Premium buffet. Vi har blandt andet introduceret…

Køkkenchefens buffet

Køkkenchefens buffet Vores køkkenchef har nøje udvalgt sine signaturretter til denne buffet. Vores kunder elsker…

Supreme buffet

Supreme buffet   Supreme buffet er vores nye buffet. Her får I mange af favoritterne samlet…

Gør dagen speciel med en unik konfirmationsmenu

Konfirmationsfesten er en dag, teenagere ser frem til. Der skal være styr på tøjet, håret skal sættes, og skoene skal pudses. Forud for den store dag er der en lang række ting – store som små – der skal planlægges. I dag er der ingen tvivl om, at maden til konfirmationen har fået en stor betydning. Selvfølgelig er lokationen og de inviterede gæster vigtige for at få en hyggelig og festlig dag, men ikke desto mindre er maden et samlingspunkt. I forbindelse med festens mange højdepunkter er maden noget, som gæsterne nyder sammen og får gode og lange snakke henover. Konfirmationsmenuen er med til at gøre dagen speciel, og derfor tilbyder vi et udvalg af spændende og eksklusive buffeter til konfirmationsfesten.

Eksperter i mad til konfirmation

Uanset om der er inviteret 80 eller 30 gæster til konfirmationsfesten, hjælper vi med at finde den helt rigtige konfirmationsmenu. Vi har stor erfaring med at sammensætte udsøgte konfirmationsbuffeter, hvor vi udelukkende anvender kvalitetsråvarer. Vi ønsker at være med til at gøre dagen til en fornøjelse. Ved at vælge maden til konfirmationen hos os er du garanteret en smagsoplevelse, som gæsterne sent vil glemme. Er du i tvivl om, hvilken buffet du skal vælge, kan vi hjælpe dig med at vælge den helt rigtige. Sammen finder vi den bedste løsning til din fest.

Konfirmationsbuffet med kvalitetsråvarer

Det er vores fornemmeste opgave at sørge for, at maden til konfirmationen lever op til forventningerne. Her hos Gaudium har vi sammensat konfirmationsbuffeter, som indeholder spændende smage og råvarer i højeste kvalitet. Madens visuelle udtryk og smagssammensætningerne skal gå op i højere enhed. Vi henter vores inspiration til sammensætningen af konfirmationsmenuer i det nordiske køkken. Det betyder, at alle vores buffeter har en rød tråd, og vi fokuserer på, at alle retter spiller godt sammen. Ved at vælge os til at stå for cateringen til konfirmationsfesten er du sikker på at få en buffet i topklasse, da vores dygtige kok på ekstraordinær vis omdanner alle råvarer til eksklusive retter.

Konfirmationsmad lige til døren

Vi har gjort det enkelt at servere en konfirmationsmenu af højeste kvalitet for dine gæster. Du kan vælge enten selv at hente maden eller lade os levere hele buffeten til den ønskede adresse. Maden leveres i kølebokse, og dermed bevares den rette temperatur og de gode smage. Du skal blot selv stå for opvarmningen af retter, hvilket du modtager en vejledning i. Mod et tillæg kan du vælge at få buffeten leveret varm. Vælger du levering, kommer maden 20 minutter før spisetid.

Tilberedningsmetoder

madmad_bestik

AFHENTNING / LEVERING

Du kan få leveret på hele Sjælland eller afhente i Rødovre.

Læs mere

Afhentning af din mad skal ske på vores adresse Fjeldhammervej 15, 2610 Rødovre. Det er gratis, og kan ske i disse bestemte tidspunkter:
Mandag – Fredag kl. 10.00 – 16.00
Lørdag kl. 10.00 – 14.00
Søndag KUN LEVERING kl. 10 – 18

Leveringen er muligt på hele Sjælland efter en fast takst som hedder:

KOLD
Postnummer 1000 – 2999 = 300kr.
Øvrige Sjælland = 400kr
Andre steder = pris efter aftale.

VARM
Hele Sjælland 700kr.

En almindelig levering er altid i 2 timers intervaller i tidsrummet kl. 10.00 – 18.00
(Eksempel: tirsdag den 1. december kl. 10.00 – 12.00)
En VARM leveres 15-20 minutter før forventet spisetid, i tidsrummet kl. 10.00 – 18.00 (Eksempel: Hvis I skal spise kl 14.00 leverer vi ca. kl 13.40

madmad_gryde

KOLD / VARM

Maden er som udgangspunkt altid kold, med en udførlig vejledning til at varme de varme retter. Det er muligt at bestille VARM levering ved bestilling af min. 25 kuverter.

Læs mere

Kødet er aldrig skåret ud, og skal derfor altid skæres ud, uanset om maden er kold, eller varm.

Sådan leveres maden KOLD
Der leveres i 2 timers intervaller i tidsrummet kl. 10-18. F.eks. imellem kl. 10 og 12. Det er derfor vigtigt, at I er hjemme i det tidsinterval, I har bestilt levering.

Sådan leveres maden VARM
Maden leveres 15-20 minutter før forventet spisetid, i tidsrummet kl. 10.00 – 18.00 (Eksempel: Hvis I skal spise kl 14.00 leverer vi ca. kl 13.40 (Der kan være optil 15 minutters afvigelse i forhold til trafik osv.)
Hvis det er et større selskab, hvor I har planlagt at portionsanrette forretten, kan man mod et depositum på 200kr. pr termokasse, låne vores transport-termokasser. Disse skal returneres til vores adresse den 1. hverdag efter arrangementet, hvorefter depositum udbetales.

madmad_kokkehue

KOK

Det er muligt at bestille kok med til dit selskab, ved bestilling af min. 50 kuverter.

Læs mere

Ved selskaber på 50 kuverter og opefter, er det muligt at tilkøbe en kok for 2500kr. Beløbet dækker kokken i op til 3 timer, levering på hele Sjælland, opvarmning og anretning af maden. Efter de første 3 timer, koster det 500kr. pr. time, og afregnes pr. påbegyndt 30min. (250kr.).

Kokken sørger for opvarmningen, udskæring af kødet, anretning af mad og evt. Portions anretning af forret (en kok optil 70 kuverter, herefter kan der skulle bruges 2, afhængig af arrangementet).