Mad ud af huset i Hvidovre

Hvad end du skal holde et mindre eller større selskab, kan du bestille lækkert mad ud af huset i Hvidovre til dine gæster. Vi forbereder den lækreste nordisk-inspireret buffet som vil få englene til at synge. Gaudium er én af landets mest erfarne cateringfirmaer med populære og forskellige nordiske menuer, leveret lige til døren. Bestil nemt direkte nedenfor her.

Lækker gourmetmad ud af huset i Hvidovre

Mad kan i virkeligheden meget mere end bare at smage godt. Som det kan ses igennem menneskets historie, har mad altid være et samlingspunkt, der bringer folk fra alle verdens kroge sammen. Mad er nemlig en god stemningsskaber, som kan skabe en dejlig atmosfære lige meget, hvilken fest der er tale om. Det er en af de få ting i verden, som alle kan relatere til og finde sammen over.

Vi vil derfor gerne levere lækker gourmet mad ud af huset direkte til din hoveddør, hvis du skal holde et arrangement og gerne vil byde dine gæster på en uforglemmelig smagsoplevelse. Har du den mindste smule tvivl til dine egne evner i køkkenet, er der ingen grund til at løbe risikoen. Bestil blot catering fra os, og så kan du være sikker på, at der bliver serveret mad af topkvalitet, som kan bringe dine gæster sammen og skabe den helt rette stemning til selskabet.

Alle menuerne er nøje komponeret af erfarne kokke, som tager udgangspunkt i nordiske madtraditioner. Du kan vælge at få menuerne serveret som buffet eller retter alt efter dine præferencer. Du skal derfor bare læne dig tilbage og bestille noget lækkert gourmet mad ud af huset fra os, som vi leverer direkte til din hoveddør i Hvidovre eller andre steder på Sjælland.

Diner Transportable i topkvalitet

Selvom vi sjældent er meget for at prale, kan vi ikke lade være med at være stolte, når vi kan fortælle, at vi lige nu ligger nummer 1 som cateringfirma på platformen Trustpilot. Det viser os, at vores kunder er yderst tilfredse med den ydelse, vi leverer. Vores største fokus er altid at skabe et godt forhold til vores kunder og give dem den bedst mulige service. Du skal derfor ikke være i tvivl om at modtage service i høj kvalitet, når du handler med os og bestiller mad til Hvidovre eller andre områder.

Vi tror på, at en af de hovedsagelige grunde til, at vores kunder vurderer vores service i top, er, at vi altid prioriterer høj kvalitet. Det gælder både, når det kommer til de råvarer vi bruger til madlavningen samt vores service og kommunikation. Vi har en række dygtige og erfarne kokke, som altid sikrer den bedste kvalitet i maden, mens vores andre medarbejdere sørger for god kommunikation og levering til tiden.

Catering skaber overskud

Det kan være meget tidskrævende at skulle arrangere en fest med mad, hvad end det er et større arrangement eller et lille mad til middagsselskab. En af de ting, som særligt tager tid, er madlavningen. Derfor vil vi gerne fri dig fra den bryde, så du i stedet kan bruge din aften på at hygge med gæsterne. Vi leverer lækker gourmet mad lige til døren, så du kun skal varme det op inden servering.

Anne-Marie Mendez Jørgensen
Anne-Marie Mendez Jørgensen
09/09/2023
Som førstegangskunder var vi spændte på at nyde jeres luxusbuffet, og vi kan kun sige at alt levede op til vore forventninger. Det var lækkert og friskt, og der var nok! Samtidig fulgte en let forståelig guide til opvarmning etc med samt menukort. Det var 1. gang men så absolut ikke sidste gang som kunder hos jer ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Anna-Lise Søsted Olsen
Anna-Lise Søsted Olsen
07/09/2023
Gaudium er et rigtigt godt catering firma - de har styr på maden, kvaliteten, kundeservice i høj klasse og de sammensatte menuer er fantastiske, fik utrolig meget ros for min indsats ved vores vejfest her primo september 2023 og det var jo maden, der fik ros. Rigtig mange kom og bad om navnet på det fantastiske firma, der leverede den gode mad. Jeg har fået leveret mad fra Gaudium mange gange siden 2019 og hver gang har det været perfekt.
Mogens Sindt Hansen
Mogens Sindt Hansen
06/09/2023
Som hver gang dejlig mad i en dejlig kombination og let at tilberede ud fra vedlagte vejledning og det bliver ikke sidste gang selvom vi har prøvet det mindst 5 gange tidligere. Der skal lige gå lidt tid inden vi serverer det for de samme gæster.
Amanda Allesøe
Amanda Allesøe
06/09/2023
Jeg kun anbefale Gaudium! Levering, service og kvaliteten var over alt forventning. Vi var lidt spændte, nu når det var med varmlevering, men hold nu fest, det var godt! Alle gæster var glade og mange spurgte efterfølgende, hvor jeg havde bestilt mad fra. Selv de “kræsne” typer spiste jeres mad med kæmpe fornøjelse. Det er helt sikkert ikke sidste gang, at jeg bruger jer!
Vinniie Jørgensen
Vinniie Jørgensen
04/09/2023
Selv ved 2. gang, vi har bestilt mad fra Gaudium, fungerer både al information, transport (afhentning) og service til vores fulde tilfredshed. At så også mad og information om behandlingen er i top er da bare super dejligt. Kan varmt anbefale Gaudium.
Karen Helt
Karen Helt
04/09/2023
Jeg har kun rosende ord til Gaudium. Bestillingen gik nemt, lynhurtige svar på mine mails, da jeg havde spørgsmål. Levering som aftalt og af en sød medarbejder, som tålmodigt og omhyggeligt sikrede sig, at al maden var der, og at vi forstod instruktionen til opvarmning. Og vigtigst af alt: super lækker og veltilberedt mad. Fuld valuta for pengene. Jeg har allerede anbefalet jer til andre.
Pia Hilding Thomsen
Pia Hilding Thomsen
04/09/2023
Vi er super tilfredse, alt var perfekt. Alt var pakket nemt og overskueligt, der var en god instruktion. Maden var veltillavet og smagte dejligt, unghanen var saftig og slet ikke tør. Oksekødet var mørt og tilbehøret spillede bare. Alt i alt en meget positiv overraskelse. Det er bestemt ikke sidste gang vi køber mad hos jer
Berit Engelbrecht
Berit Engelbrecht
04/09/2023
Jeg var meget glad for maden I leverede. Det smagte dejligt og gæsterne kunne lide det. Jeg vil bestemt turde bestille en anden gang hos jer. Leveringen kom til den aftalte tid og det var nemt at sætte det hele på bordet, da det kom i foliebakke og med en nem vejledning. Vi lagde maden op på fade og det så også delikat og smukt ud. Mvh Berit Engelbrecht
Torben Schultz Larsen
Torben Schultz Larsen
02/09/2023
Gaudium har lavet en perfekt Prestige Buffet til en 70 års fødselsdag. Nem og overskuelig vejledning for tilberedning af buffeten. Levede fuldt op til vores forventninger og gav gode udfordringer af smagsløgene.
Erik Hvidtfeldt Hansen
Erik Hvidtfeldt Hansen
31/08/2023
Spændende menuer og god handelsoplevelse.

FAQ

Vi anbefaler at du hurtigt booker din dato for arrangementet, da vi kan få fuldt bookede dage. 

Du er garanteret en leveringsdato, når du har booket dato for dit arrangement i vores bestillingssystem efter dit køb (du modtager log-in oplysninger lige efter dit køb). 

Fuldt bookede datoer vil fremgå tydeligt på hjemmesiden på hver enkelt menu under “Vigtig information” inden dit køb. 

Du kan indtil 8 dage før arrangementet opjustere dit antal kuverter til samme pris, som du køber til nu.

Du vil straks efter dit køb modtage en mail, hvor du opretter en adgangskode til vores bestillingssystem. 

Her vælger du dato og evt. leveringsadresse og -tidspunkt. 

Vi anbefaler, at du booker din ordre hurtigst muligt, da vi kan have fuldt bookede dage (udsolgte datoer vil fremgå på hjemmesidens på hver enkelt menu under “Vigtig information”). 

Du kan efterfølgende opjustere antal kuverter via dit log-in, indtil 8 dage før dit arrangement.

Det er meget nemt at varme maden selv, og der medfølger en nøje beskrevet vejledning.

Vi anbefaler, at du selv varmer maden, da det giver det bedste resultat og den største fleksibilitet for dig. 

350 kr. i Storkøbenhavn (postnumre 1000 – 2999) og 450 kr. på øvrige Sjælland. 

Prisen for varm levering er 750 kr. (min. 25 kuv) og inkluderer fri levering i hele Storkøbenhavn og på Sjælland, samt at leveringen er i et specifikt aftalt 30 minutters interval.

Vi anbefaler at du selv opvarmer maden, da det giver det bedste resultat og den største fleksibilitet for dig. Det er nemt at varme maden selv og der medfølger en god udførlig vejledning.

Maden er som udgangspunkt kold ved både afhentning og levering. Der medfølger en grundig vejledning til opvarmning af maden.

Vores koncept er bygget op om, at vi leverer maden kold, så man selv skal stå for opvarmningen i pæn engangsemballage. Dette sikrer den optimale kvalitet af maden og gør, at du ikke skal bruge tid på tilbagelevering af termokasser og returfade.