Gaudium er et catering firma

Diner Transportable i København og Sjælland

Skal du holde et arrangement, og leder du efter diner transportable? Så kan det være, at du skal overveje en af vores menuer. Hos Gaudium har du nemlig mulighed for at vælge mellem flere velsmagende diner transportable menuer, hvor vi tilbyder et stort sortiment af gourmet diner transportable menuer samt buffeter. Fælles for alle vores diner transportable menuer er, at de stammer fra det traditionsrige nordiske køkken.

Med en diner transportable menu slipper du samtidig for at skulle bruge en masse tid i køkkenet. Det betyder, at du har rig mulighed for at være nærværende i dine gæsters selskab, når du bestiller en af vores mange diner transportable menuer. Det eneste du selv skal stå for, når du får leveret din gourmet menu er at opvarme retterne.

Med vores menuer får du en udførlig vejledning, som du nøje kan følge. Derved ved du præcis, hvordan du skal opvarme maden, så du ikke mister den gode smagsoplevelse. Når du bestiller en diner transportable menu hos os, så lover vi dig at du får en uforglemmelig madoplevelse.

Gourmet diner transportable til dit næste arrangement

Vores professionelle kokke lever for at sammensætte, tilberede og serverer den bedste gourmet diner transportable menu til dit arrangement. Samtidig har de med en stor passion specialiseret sig inden for det nordiske køkken. Både vores kokkes, og vores eget mål er at blive de bedste inden for diner transportable branchen. Dette både når det gælder tilberedning af menuer og buffeter.

For os handler det ikke bare om den perfekte madoplevelse. Det skal være så nemt for dig som muligt, hvorfor vi har forsøgt at gøre det så nemt for dig, når du skal bestille din gourmet diner transportable menu. Derfor har du mulighed for at bestille din gourmet diner transportable menu her på siden. Når du har bestil den, sørger vores kokke for at tilberede en uforglemmelig menu til jer. Derudover skal vi også nok stå for leveringen af jeres gourmet diner transportable menu.

Uanset om du skal holde et stort eller lille arrangement, så sørger vi for at tilberede og levere jeres mad, så det altid er i den samme høje kvalitet. Det kan være, at du ønsker at bestille vores diner transportable menu til din fødselsdagnytårsfestjulefrokostbryllup eller et helt andet arrangement. Lige meget hvad, så står vi gerne for, at I får en uforglemmelig madoplevelse, når I bestiller vores gourmet diner transportable menu.

Vores opgave er at forkæle jeres ganer og maver med forskellige smagsnuancer. Derfor gør vi brug af vores mange års erfaring inden for branchen samt store passion for maden, når vi skal sammensætte jeres diner transportable menu.

Vi ved alle, at den gode samtale ofte starter over en god omgang mad. Samtidig danner det rammerne om en festlig begivenhed. Derfor nytter det ikke noget at servere mad, der ikke smager af noget og som ikke samler folk. Derfor er vores fokus på at servere en gourmet diner transportable menu som er tilberedt til perfektion.

Det lyder måske som om vi ikke kan snakke andet end positivt om vores diner transportable menuer, men det er bestemt ikke kun os der siger det. Vores kunder deler nemlig samme syn og entusiasme for vores diner transportable menuer. De har nemlig givet os de allerbedste anbefalinger på Trustpilot. Så gode, at det har resulteret i en førsteplads på netop Trustpilot inden for kategorien catering. Det er vi selvfølgelig enormt stolte af. Vores tilfredse kunder har givet os så flotte anbefalinger, at vi ikke bare kan kalde os endnu et cateringfirma, men at vi rent faktisk kan kalde os et af de førende cateringfirmaer på Sjælland.

Dette bekræfter, at vi gør det helt rigtige med vores menuer, og at vores passion og kræsen for maden går lige i hjertet på vores kunder og giver dem den smagsoplevelse, vi håber den vil give.

Når vi nævner passion så meget som vi gør, så er det fordi vi ikke kun ser maden og smagen som en kernekompetence. Vi ser det som den fornemmeste opgave, at leverer noget der skaber minder og noget som dine gæster taler om i lang tid efter.

Når du bestiller din diner transportable menu hos os, så er du garanteret den bedste kvalitet. Vi har specialiseret os i den mad vi tilbereder, så du oplever en ren smagsoplevelse helt ned til din allersidste bid. Hos os er målet ikke bare at I spiser op. Vores mål er også, at dig og dine gæster har fået så god en smagsoplevelse, at I kommer tilbage næste gang I skal holde et arrangement for venner eller familie.

Når kun de bedste råvarer er gode nok

Som nævnt er vores kokke – ud over at være enormt passioneret, også utrolig kvalitetsbevidste. Derfor gør vi også kun brug af de allerbedste råvarer fra øverste hylde. Råvarer som stammer fra den skandinaviske natur, og som skaber den uforglemmelige smag i vores diner transportable menuer. For hos Gaudium går vi op i at behandle vores råvarer med stor omhu, da vi mener at det er med til løfte smagsoplevelsen.

Men det er ikke kun passionen for det nordiske køkken der er i højsæde for vores kokke. Det er også brugen af friske råvarer af den allerhøjeste kvalitet. Lige præcis dette kommer dig til gode, da det er med til at skabe den smagsoplevelse, du finder i vores diner transportable menuer.

Vores diner transportable tager udgangspunkt i det nordiske køkken

Når vi ser på det nordiske køkken og de traditioner, der følger med, så har der altid været en konstant udvikling. Men inden for de sidste årtier har denne udvikling taget fart, hvor de nordiske traditioner er noget danskerne har taget mere til sig.

Her er der blandt andet kommet mere fokus på brugen af hver enkelt råvare og den kvalitet de bringer med sig. Selv måden hvorpå man dyrker og høster råvarerne nu til dags trækker på de gamle nordiske traditioner såvel som brugen af anderledes ingredienser, som er med til at løfte smagsoplevelsen til nye højder.

Kunsten er at tilberede retter, der ikke kun smager godt, men også skaber et smukt visuelt udtryk. Dette er ikke længere kun for gastronomiske restauranter, men skal naturligvis også være tænkt ind i den mad, I får til jeres anledning. Måden at tilberede maden og skabe det visuelle udtryk er også begyndt at strække sig ind i de danske hjem, hvor det bliver et fælles familiært projekt.

Med dette nye fokus på, at skabe noget ekstraordinært, så kræver det også, at vi som leverandør af diner transportable menuer sætter barren endnu højere, når vi tilbereder vores menuer. For os handler det i høj grad om at tænke innovativt i måden vi selv udvikler os og derved måden vores diner transportable retter udvikler sig.

Derfor tør vi også godt give en garanti på, at du får en uforglemmelig smagsoplevelse, når du bestiller vores diner transportable menuer.

Bestil dine diner transportable menuer her på siden

Vi har gjort det nemt for dig, så du ikke skal bruge en masse tid på at ringe til os, når du skal bestille diner transportable menuer til dit næste arrangement. Du kan i ro og mag sidde og se vores menuer igennem her på siden. Skulle du alligevel have spørgsmål til nogle af vores menuer, så er du altid velkommen til at give os et kald.

Vil du gerne undgå en stresset proces med at få maden klar til gæsterne kommer, ønsker du samtidig en bekvemmelighed omkring madlavningen, så skal du overveje at bestille vores diner transportable menuer til dit næste arrangement. Uanset om du skal holde en fødselsdag, bryllup eller konfirmation.

Når du bestiller din diner transportable menu køler vores kokke retterne ned, så de bedst muligt bevarer den gode smag. Det betyder selvfølgelig også, at dine diner transportable menuer er kolde ved levering – eller afhentning, hvis du hellere vil stå for den del selv.

Men bare rolig, du kommer ikke til at stå og klø dig selv i håret, når du har modtaget dine retter. Vores kokke har nemlig lavet en udførlig vejledning til, hvordan du skal varme dine diner transportable menuer op, så du bevarer den gode smag.

Hvis du i stedet foretrækker at få leveret menuerne varme, så kan dette også lade sig gøre med et ekstra tillæg og et minimum på 25 kuverter. Vores diner transportable menuer koster godt nok en smule ekstra, men det betyder, at I får leveret maden gratis til din bopæl eller ved din anledning i Sjælland.

Derudover bliver jeres diner transportable menuer pakket i en præsentabel engangsemballage, som du kan sætte direkte ind på bordet. Derved slipper du også for en kæmpe opvask, når dine gæster er gået.

Diner Transportable Menuer

Menu