Julefrokost Frederiksværk

Skal maden spille 100% til jeres julefrokost i Frederiksværk denne gang? Hos Gaudium tilbyder vi nu levering af vores julebuffet, som indbyder på masser af smag i samtlige bidder. Vi kan garantere dig og dine gæster, at I får en helt igennem uforglemmelig smagsoplevelse med vores julebuffet til årets julefrokost i Frederiksværk. Bestil julefrokosten hos Gaudium og spar tid i køkkenet!

Det er jul, det er tid til julefrokost

Det er ingen hemmelighed, at julen er en del af danskernes favorit – og heri bl.a. specielt julemaden. Vi elsker at fylde vores maver med velsmagende julemad. Og vi elsker især at dele den blandt vores familie, venner og bekendte. Det er derfor også vigtigt, at julefrokostmenuen sidder lige i skabet!

De glade julesange spilles højt i vores højttalere og kalenderlyset tændes, da det er nedtælling til den helt store dag. Men inden den store dag, skal vi naturligvis byde gæsterne hjem forbi til en uforglemmelig julebuffet i Frederiksværk. Det store spisebord skal dækkes pænt op, og der skal nydes lækker julemad. Med vores julefrokost sparer du tid i køkkenet, og kan derfor bruge mere tid sammen med dine gæster.

Hos Gaudium har vi igennem i flere år leveret mad til mere end 1 million personer. Vi elsker simpelthen at lave mad, og det kan tydeligt smages i vores mad. Vores julebuffet er som velkendt med diverse danske klassikere, som hører sig til en klassisk julefrokost. Det eneste der er lidt anderledes ved vores julebuffet er, at vi har tilføjet et nordisk twist til maden.

Det nordiske twist er her, hvor vi skiller os ekstra ud fra andre cateringvirksomheder, eftersom vi kun benytter os af 100% friske kvalitetsråvarer, når vi sammensætter og tilbereder en julebuffet til din julefrokost i Frederiksværk. Det er også din garanti for en eksklusiv julebuffet, der helt sikkert vil få alle dine gæster til at elske maden. Vi er rimelig sikre på, at du sikkert bliver værten igen næste år til at holde julefrokosten i Frederiksværk.

Vi leverer julefrokosten i Frederiksværk

Vælger du Gaudium til at stå for maden til din julefrokost i Frederiksværk, så sørger vi naturligvis også for leveringen af maden. Endda direkte til din hoveddør.

Vores dygtige personale af passionerede kokke sørger for at tilberede maden, hvorefter den nedkøles på helt korrekt vis, så maden fortsat beholder sin kraft, saft og smag. Dertil pakkes maden i en termokasse, hvortil vi tilføjer vores lille udførlige og nemme guide, så du nemt ved, hvordan du skal opvarme maden. Dertil er det bare at sætte sig til bords og nyde julefrokosten i Frederiksværk.

Det bliver da ikke nemmere at holde en julefrokost i Frederiksværk nu! Vi står klar til at tage imod din bestilling.