Mad ud af huset i Køge

Hos Gaudium tilbyder vi lækker og eksklusiv mad ud af huset i Køge. Vores kokke er dedikerede til det nordiske køkken, så når du bestiller catering i Køge hos os, så kan du være helt sikker på en unik og uforglemmelig smagsoplevelse for dig og dine gæster. Vi leverer menuer, buffeter og diner transportable til enhver type fest på hele Sjælland, og tilbyder også levering direkte til døren i Køge.

Få mad ud af huset i Køge der imponerer

Uanset om det er et lille eller stort arrangement, du står over for at skulle holde, kan planlægningen blive et større puslespil. Ikke nok med du skal sende invitationer ud, så skal du også beslutte dig for, hvordan festen skal holdes. Og hvad med maden? For mange kan det virke uoverskueligt at lave mad til flere mennesker og samtidig bevare kvaliteten og den gode smag. Lad i stedet vores erfarne kokke lave maden til din fest. De er eksperter i at lave velsmagende retter og sammensætte buffeter, der vil behage enhver gæst. Catering er en god og fleksibel løsning, da dine gæster får mulighed for at smage på lidt af hvert – både kolde og varme retter. Gaudium er et af de førende diner transportable firmaer på Sjælland, og vi garanterer dig en imponerende madoplevelse udover det sædvanlige.

Prøv eksklusiv nordisk catering fra Gaudium

Vi danskere værdsætter et godt måltid, og derfor bliver maden typisk samlingspunktet for festens gæster. Over en bid mad bliver ord, latter og smil udvekslet. Her hos Gaudium ved vi, hvor vigtig maden er. Derfor bruger vi kun råvarer i den bedste kvalitet, da kvaliteten er essentiel for smag og konsistens. Vælger du mad ud af huset hos os, er du sikret eksklusiv mad. Udover maden skal være i høj kvalitet, er det også vigtigt, der er en rød tråd i buffeten. Ved at skabe en sammenhæng på tværs af retterne har gæsterne mulighed for at sammensætte deres helt egne tallerkenanretninger, uden at smagsoplevelsen går tabt. Den røde tråd i vores buffeter er de nordiske køkkentraditioner. Det nordiske køkken kan nemlig bidrage med noget særligt – både i forhold til smag og udtryk. Her på hjemmesiden kan du se, hvilke spændende og fristende buffeter vi tilbyder i Køge. Har du spørgsmål til buffeterne, eller du i tvivl om, hvilken mad der passer til din fest, så er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi leverer mad ud af huset i Køge – lige til døren

Hvis du gerne vil klare maden til festen hurtigt, er det oplagt at bestille mad ud af huset, fra et af de absolut bedste catering køkkener i Danmark. Vi er din garanti for, at maden er i høj kvalitet, og at dine gæster går mætte og glade fra bordet. Her hos Gaudium ved vi, at mad ud af huset skal være fleksibelt og nemt at gå til. Vi leverer alle vores buffeter som catering i Køge, men du kan også selv hente maden. Du vælger blot, hvad der passer dig bedst. Vi sørger for, at maden bevarer den gode smag ved at pakke den forsvarligt ned i kølebokse. Inden servering skal du blot varme retterne ved at følge vejledningen.

Anne-Marie Mendez Jørgensen
Anne-Marie Mendez Jørgensen
09/09/2023
Som førstegangskunder var vi spændte på at nyde jeres luxusbuffet, og vi kan kun sige at alt levede op til vore forventninger. Det var lækkert og friskt, og der var nok! Samtidig fulgte en let forståelig guide til opvarmning etc med samt menukort. Det var 1. gang men så absolut ikke sidste gang som kunder hos jer ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Anna-Lise Søsted Olsen
Anna-Lise Søsted Olsen
07/09/2023
Gaudium er et rigtigt godt catering firma - de har styr på maden, kvaliteten, kundeservice i høj klasse og de sammensatte menuer er fantastiske, fik utrolig meget ros for min indsats ved vores vejfest her primo september 2023 og det var jo maden, der fik ros. Rigtig mange kom og bad om navnet på det fantastiske firma, der leverede den gode mad. Jeg har fået leveret mad fra Gaudium mange gange siden 2019 og hver gang har det været perfekt.
Mogens Sindt Hansen
Mogens Sindt Hansen
06/09/2023
Som hver gang dejlig mad i en dejlig kombination og let at tilberede ud fra vedlagte vejledning og det bliver ikke sidste gang selvom vi har prøvet det mindst 5 gange tidligere. Der skal lige gå lidt tid inden vi serverer det for de samme gæster.
Amanda Allesøe
Amanda Allesøe
06/09/2023
Jeg kun anbefale Gaudium! Levering, service og kvaliteten var over alt forventning. Vi var lidt spændte, nu når det var med varmlevering, men hold nu fest, det var godt! Alle gæster var glade og mange spurgte efterfølgende, hvor jeg havde bestilt mad fra. Selv de “kræsne” typer spiste jeres mad med kæmpe fornøjelse. Det er helt sikkert ikke sidste gang, at jeg bruger jer!
Vinniie Jørgensen
Vinniie Jørgensen
04/09/2023
Selv ved 2. gang, vi har bestilt mad fra Gaudium, fungerer både al information, transport (afhentning) og service til vores fulde tilfredshed. At så også mad og information om behandlingen er i top er da bare super dejligt. Kan varmt anbefale Gaudium.
Karen Helt
Karen Helt
04/09/2023
Jeg har kun rosende ord til Gaudium. Bestillingen gik nemt, lynhurtige svar på mine mails, da jeg havde spørgsmål. Levering som aftalt og af en sød medarbejder, som tålmodigt og omhyggeligt sikrede sig, at al maden var der, og at vi forstod instruktionen til opvarmning. Og vigtigst af alt: super lækker og veltilberedt mad. Fuld valuta for pengene. Jeg har allerede anbefalet jer til andre.
Pia Hilding Thomsen
Pia Hilding Thomsen
04/09/2023
Vi er super tilfredse, alt var perfekt. Alt var pakket nemt og overskueligt, der var en god instruktion. Maden var veltillavet og smagte dejligt, unghanen var saftig og slet ikke tør. Oksekødet var mørt og tilbehøret spillede bare. Alt i alt en meget positiv overraskelse. Det er bestemt ikke sidste gang vi køber mad hos jer
Berit Engelbrecht
Berit Engelbrecht
04/09/2023
Jeg var meget glad for maden I leverede. Det smagte dejligt og gæsterne kunne lide det. Jeg vil bestemt turde bestille en anden gang hos jer. Leveringen kom til den aftalte tid og det var nemt at sætte det hele på bordet, da det kom i foliebakke og med en nem vejledning. Vi lagde maden op på fade og det så også delikat og smukt ud. Mvh Berit Engelbrecht
Torben Schultz Larsen
Torben Schultz Larsen
02/09/2023
Gaudium har lavet en perfekt Prestige Buffet til en 70 års fødselsdag. Nem og overskuelig vejledning for tilberedning af buffeten. Levede fuldt op til vores forventninger og gav gode udfordringer af smagsløgene.
Erik Hvidtfeldt Hansen
Erik Hvidtfeldt Hansen
31/08/2023
Spændende menuer og god handelsoplevelse.

FAQ

Vi anbefaler at du hurtigt booker din dato for arrangementet, da vi kan få fuldt bookede dage. 

Du er garanteret en leveringsdato, når du har booket dato for dit arrangement i vores bestillingssystem efter dit køb (du modtager log-in oplysninger lige efter dit køb). 

Fuldt bookede datoer vil fremgå tydeligt på hjemmesiden på hver enkelt menu under “Vigtig information” inden dit køb. 

Du kan indtil 8 dage før arrangementet opjustere dit antal kuverter til samme pris, som du køber til nu.

Du vil straks efter dit køb modtage en mail, hvor du opretter en adgangskode til vores bestillingssystem. 

Her vælger du dato og evt. leveringsadresse og -tidspunkt. 

Vi anbefaler, at du booker din ordre hurtigst muligt, da vi kan have fuldt bookede dage (udsolgte datoer vil fremgå på hjemmesidens på hver enkelt menu under “Vigtig information”). 

Du kan efterfølgende opjustere antal kuverter via dit log-in, indtil 8 dage før dit arrangement.

Det er meget nemt at varme maden selv, og der medfølger en nøje beskrevet vejledning.

Vi anbefaler, at du selv varmer maden, da det giver det bedste resultat og den største fleksibilitet for dig. 

350 kr. i Storkøbenhavn (postnumre 1000 – 2999) og 450 kr. på øvrige Sjælland. 

Prisen for varm levering er 750 kr. (min. 25 kuv) og inkluderer fri levering i hele Storkøbenhavn og på Sjælland, samt at leveringen er i et specifikt aftalt 30 minutters interval.

Vi anbefaler at du selv opvarmer maden, da det giver det bedste resultat og den største fleksibilitet for dig. Det er nemt at varme maden selv og der medfølger en god udførlig vejledning.

Maden er som udgangspunkt kold ved både afhentning og levering. Der medfølger en grundig vejledning til opvarmning af maden.

Vores koncept er bygget op om, at vi leverer maden kold, så man selv skal stå for opvarmningen i pæn engangsemballage. Dette sikrer den optimale kvalitet af maden og gør, at du ikke skal bruge tid på tilbagelevering af termokasser og returfade.