Mad ud af huset i Holbæk

Til enhver fest hører et dejligt måltid, som behager dine gæster. Maden bliver ofte et samlingspunkt for gæsterne, og over middagen kan I udveksle ord og nyde hinandens selskab. Her hos Gaudium har vi stor erfaring med at levere mad ud af husei Holbæk, og vi leverer også diner transportable til dit arrangement i Holbæk. Uanset om du skal fejre din fødselsdag eller fejre kærligheden med et brag af en bryllupsfest, tilbyder vi catering. Vi garanterer, at vores retter er fyldt med smag og har en høj kvalitet.

Vi er eksperter indenfor catering i Holbæk

Her hos Gaudium er vi eksperter i at sammensætte buffeter, som du kan bestille. Vi ved, hvor svært det kan være at få løst alle opgaver til punkt og prikke, når en fest skal planlægges. Derfor er det oplagt at lade os sørge for madlavningen, så du kan koncentrere dig om dine gæster. Vi har erfaring med at levere catering og diner transportable til alle typer fester – store som små – og du kan naturligvis få leveret en buffet til Holbæk.

Her på vores hjemmeside kan du se, hvilke buffeter vi tilbyder. Alle buffeter er lavet af vores dygtige kokke, som med deres ekstraordinære kokkeevner har sammensat retter, der spiller godt sammen. Det er din garanti for, at dine gæster går glade hjem fra festen og er blevet en smagsoplevelse rigere. Er du i tvivl om, hvilken buffet der vil egne sig godt til dit arrangement? Så kan du kontakte os, og vi hjælper dig med at vælge den rette menu.

Mad ud af huset i Holbæk med inspiration fra det nordiske køkken

Vi tilbyder et udvalg af buffeter som mad ud af huset i Holbæk. Fælles for dem alle er, at råvarerne er i højeste kvalitet. Vi mener nemlig, at kun de bedste råvarer er gode nok til dit selskab. Samtidig er kvalitetsråvarer en forudsætning for at kunne skabe smagsfulde retter til jeres selskabsmenu eller hvis i ønsker catering til nytår.

Inspirationen til vores buffeter henter vi i det nordiske køkken. Norden har noget særligt at byde på, når det gælder råvarer og madens visuelle udtryk. Passionen for det nordiske køkken og kvalitetsråvarer er den røde tråd i den enkelte buffet og på tværs af vores cateringløsninger. Det er din sikkerhed for, at uanset hvad du vælger, får du mad i topklasse. Ved at vælge en af vores buffeter serverer du en menu, der vil tilfredsstille gæsternes smagsløg, og som er en fryd for øjet.

Levering af catering til Holbæk

Mad ud af huset skal være en nem og fleksibel løsning, så du kan bruge tiden på dine gæster. Samtidig er det vigtigt, at der ikke gås på kompromis med kvalitet og smag. Derfor er det oplagt at vælge en af vores buffeter. Vi leverer alle typer buffeter til Holbæk, men du kan også vælge at hente menuen hos os. For at bevare den gode smag og kvalitet pakker vi retterne i kølebokse. Inden servering skal du blot følge vejledningen og varme maden.

Anne-Marie Mendez Jørgensen
Anne-Marie Mendez Jørgensen
09/09/2023
Som førstegangskunder var vi spændte på at nyde jeres luxusbuffet, og vi kan kun sige at alt levede op til vore forventninger. Det var lækkert og friskt, og der var nok! Samtidig fulgte en let forståelig guide til opvarmning etc med samt menukort. Det var 1. gang men så absolut ikke sidste gang som kunder hos jer ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Anna-Lise Søsted Olsen
Anna-Lise Søsted Olsen
07/09/2023
Gaudium er et rigtigt godt catering firma - de har styr på maden, kvaliteten, kundeservice i høj klasse og de sammensatte menuer er fantastiske, fik utrolig meget ros for min indsats ved vores vejfest her primo september 2023 og det var jo maden, der fik ros. Rigtig mange kom og bad om navnet på det fantastiske firma, der leverede den gode mad. Jeg har fået leveret mad fra Gaudium mange gange siden 2019 og hver gang har det været perfekt.
Mogens Sindt Hansen
Mogens Sindt Hansen
06/09/2023
Som hver gang dejlig mad i en dejlig kombination og let at tilberede ud fra vedlagte vejledning og det bliver ikke sidste gang selvom vi har prøvet det mindst 5 gange tidligere. Der skal lige gå lidt tid inden vi serverer det for de samme gæster.
Amanda Allesøe
Amanda Allesøe
06/09/2023
Jeg kun anbefale Gaudium! Levering, service og kvaliteten var over alt forventning. Vi var lidt spændte, nu når det var med varmlevering, men hold nu fest, det var godt! Alle gæster var glade og mange spurgte efterfølgende, hvor jeg havde bestilt mad fra. Selv de “kræsne” typer spiste jeres mad med kæmpe fornøjelse. Det er helt sikkert ikke sidste gang, at jeg bruger jer!
Vinniie Jørgensen
Vinniie Jørgensen
04/09/2023
Selv ved 2. gang, vi har bestilt mad fra Gaudium, fungerer både al information, transport (afhentning) og service til vores fulde tilfredshed. At så også mad og information om behandlingen er i top er da bare super dejligt. Kan varmt anbefale Gaudium.
Karen Helt
Karen Helt
04/09/2023
Jeg har kun rosende ord til Gaudium. Bestillingen gik nemt, lynhurtige svar på mine mails, da jeg havde spørgsmål. Levering som aftalt og af en sød medarbejder, som tålmodigt og omhyggeligt sikrede sig, at al maden var der, og at vi forstod instruktionen til opvarmning. Og vigtigst af alt: super lækker og veltilberedt mad. Fuld valuta for pengene. Jeg har allerede anbefalet jer til andre.
Pia Hilding Thomsen
Pia Hilding Thomsen
04/09/2023
Vi er super tilfredse, alt var perfekt. Alt var pakket nemt og overskueligt, der var en god instruktion. Maden var veltillavet og smagte dejligt, unghanen var saftig og slet ikke tør. Oksekødet var mørt og tilbehøret spillede bare. Alt i alt en meget positiv overraskelse. Det er bestemt ikke sidste gang vi køber mad hos jer
Berit Engelbrecht
Berit Engelbrecht
04/09/2023
Jeg var meget glad for maden I leverede. Det smagte dejligt og gæsterne kunne lide det. Jeg vil bestemt turde bestille en anden gang hos jer. Leveringen kom til den aftalte tid og det var nemt at sætte det hele på bordet, da det kom i foliebakke og med en nem vejledning. Vi lagde maden op på fade og det så også delikat og smukt ud. Mvh Berit Engelbrecht
Torben Schultz Larsen
Torben Schultz Larsen
02/09/2023
Gaudium har lavet en perfekt Prestige Buffet til en 70 års fødselsdag. Nem og overskuelig vejledning for tilberedning af buffeten. Levede fuldt op til vores forventninger og gav gode udfordringer af smagsløgene.
Erik Hvidtfeldt Hansen
Erik Hvidtfeldt Hansen
31/08/2023
Spændende menuer og god handelsoplevelse.

FAQ

Vi anbefaler at du hurtigt booker din dato for arrangementet, da vi kan få fuldt bookede dage. 

Du er garanteret en leveringsdato, når du har booket dato for dit arrangement i vores bestillingssystem efter dit køb (du modtager log-in oplysninger lige efter dit køb). 

Fuldt bookede datoer vil fremgå tydeligt på hjemmesiden på hver enkelt menu under “Vigtig information” inden dit køb. 

Du kan indtil 8 dage før arrangementet opjustere dit antal kuverter til samme pris, som du køber til nu.

Du vil straks efter dit køb modtage en mail, hvor du opretter en adgangskode til vores bestillingssystem. 

Her vælger du dato og evt. leveringsadresse og -tidspunkt. 

Vi anbefaler, at du booker din ordre hurtigst muligt, da vi kan have fuldt bookede dage (udsolgte datoer vil fremgå på hjemmesidens på hver enkelt menu under “Vigtig information”). 

Du kan efterfølgende opjustere antal kuverter via dit log-in, indtil 8 dage før dit arrangement.

Det er meget nemt at varme maden selv, og der medfølger en nøje beskrevet vejledning.

Vi anbefaler, at du selv varmer maden, da det giver det bedste resultat og den største fleksibilitet for dig. 

350 kr. i Storkøbenhavn (postnumre 1000 – 2999) og 450 kr. på øvrige Sjælland. 

Prisen for varm levering er 750 kr. (min. 25 kuv) og inkluderer fri levering i hele Storkøbenhavn og på Sjælland, samt at leveringen er i et specifikt aftalt 30 minutters interval.

Vi anbefaler at du selv opvarmer maden, da det giver det bedste resultat og den største fleksibilitet for dig. Det er nemt at varme maden selv og der medfølger en god udførlig vejledning.

Maden er som udgangspunkt kold ved både afhentning og levering. Der medfølger en grundig vejledning til opvarmning af maden.

Vores koncept er bygget op om, at vi leverer maden kold, så man selv skal stå for opvarmningen i pæn engangsemballage. Dette sikrer den optimale kvalitet af maden og gør, at du ikke skal bruge tid på tilbagelevering af termokasser og returfade.