Catering i Nordsjælland

Gaudium er et klassisk cateringfirma, som har hjemme i Rødovre. Herfra varetager vi madlavningen til diverse arrangementer overalt på Sjælland. Derfor kan vi naturligvis også klare catering i Nordsjælland. Du kan roligt regne med, at du får en madoplevelse ud over det sædvanlige, når du vælger os til at stå for menuen.

Vi har speciale i det nordiske køkken, da det er netop det køkken, vi er passionerede omkring. Vores passion og kærlighed til maden kan man smage i hver eneste bid. Vil du have mad, som dine gæster sent vil glemme, skal du derfor vælge Gaudium. Se vores forslag til mad ud af huset her under, og bestil nemt online.

Vælg og køb

Vælg menu og køb det antal værdibeviser, som du minimum forventer I bliver. (du kan altid justere op til samme pris, indtil 8 dage inden)

Bestilling

Videresend mailen med værdibeviser til gaudium@gaudium.dk og skriv bestilling i mailen. Bestilling skal ske senest 8 dage i forvejen.

Modtag din mad

Maden afhentes eller leveres som aftalt ved bestilling, og I kan nyde den lækre mad. Velbekomme!

Menuer

Premium buffet

Premium buffet Der er kræset for detaljerne på Premium buffet. Vi har introduceret mør okse…

Nordisk Luksusbuffet

Nordisk Luksusbuffet. Gør som over 60.000 andre allerede har gjort det seneste år, og forkæl…

Køkkenchefens buffet

Køkkenchefens Buffet. Vores køkkenchef har nøje udvalgt sine signaturretter til denne buffet. Vores kunder elsker…

Nytårsmenu – 4 retters

Menuen kan kun bestilles til nytårsaften d. 31/12. Der kan ikke rettes i menuen. (Min…

Tilberedningsmetoder

madmad_bestik

AFHENTNING / LEVERING

Du kan få leveret på hele Sjælland eller afhente i Rødovre.

Læs mere

Afhentning af din mad skal ske på vores adresse Fjeldhammervej 15, 2610 Rødovre. Det er gratis, og kan ske i disse bestemte tidspunkter:
Mandag – Fredag kl. 10.00 – 16.00
Lørdag kl. 10.00 – 14.00
Søndag KUN LEVERING kl. 10 – 18

Leveringen er muligt på hele Sjælland efter en fast takst som hedder:

KOLD
Postnummer 1000 – 2999 = 300kr.
Øvrige Sjælland = 400kr
Andre steder = pris efter aftale.

VARM
Hele Sjælland 700kr.

En almindelig levering er altid i 2 timers intervaller i tidsrummet kl. 10.00 – 18.00
(Eksempel: tirsdag den 1. december kl. 10.00 – 12.00)
En VARM leveres 15-20 minutter før forventet spisetid, i tidsrummet kl. 10.00 – 18.00 (Eksempel: Hvis I skal spise kl 14.00 leverer vi ca. kl 13.40

madmad_gryde

KOLD / VARM

Maden er som udgangspunkt altid kold, med en udførlig vejledning til at varme de varme retter. Det er muligt at bestille VARM levering ved bestilling af min. 25 kuverter.

Læs mere

Kødet er aldrig skåret ud, og skal derfor altid skæres ud, uanset om maden er kold, eller varm.

Sådan leveres maden KOLD
Der leveres i 2 timers intervaller i tidsrummet kl. 10-18. F.eks. imellem kl. 10 og 12. Det er derfor vigtigt, at I er hjemme i det tidsinterval, I har bestilt levering.

Sådan leveres maden VARM
Maden leveres 15-20 minutter før forventet spisetid, i tidsrummet kl. 10.00 – 18.00 (Eksempel: Hvis I skal spise kl 14.00 leverer vi ca. kl 13.40 (Der kan være optil 15 minutters afvigelse i forhold til trafik osv.)
Hvis det er et større selskab, hvor I har planlagt at portionsanrette forretten, kan man mod et depositum på 200kr. pr termokasse, låne vores transport-termokasser. Disse skal returneres til vores adresse den 1. hverdag efter arrangementet, hvorefter depositum udbetales.

madmad_kokkehue

KOK

Det er muligt at bestille kok med til dit selskab, ved bestilling af min. 50 kuverter.

Læs mere

Ved selskaber på 50 kuverter og opefter, er det muligt at tilkøbe en kok for 2500kr. Beløbet dækker kokken i op til 3 timer, levering på hele Sjælland, opvarmning og anretning af maden. Efter de første 3 timer, koster det 500kr. pr. time, og afregnes pr. påbegyndt 30min. (250kr.).

Kokken sørger for opvarmningen, udskæring af kødet, anretning af mad og evt. Portions anretning af forret (en kok optil 70 kuverter, herefter kan der skulle bruges 2, afhængig af arrangementet).

Gaudium støtter

Vi støtter ”Familier Med Kræftramte Børn” som er en selvstændig, landsdækkende patientorganisation som formidler kontakt og støtte til familier med kræftramte børn.

Bestil mad ud af huset i Nordsjælland, uanset anledning

Hos Gaudium kan vi klare madlavningen til ethvert arrangement uanset størrelse. Hvad end du skal holde en hyggelig fødselsdag eller en større reception, kan vi hjælpe dig madlavningen, så du kan koncentrere dig om at være sammen med dine gæster.

Vi tilbyder blandt andet cateringbuffet til diverse arrangementer, og til særlige højtider udvikler vi desuden specielle menuer – derfor kan du for eksempel også købe menuen til julefrokosten hos Gaudium. Ligeledes er det muligt at bestille en lækker nytårsmenu, så du ikke behøver at bruge hele dagen på at stå i køkkenet.

Oplev catering i nordisk stil

Vi udvælger altid nøje vores råvarer, og vi går naturligvis aldrig på kompromis med kvaliteten. Desuden gør vi meget ud af at sørge for, at hver eneste ingrediens i vores menuer kommer til sin ret. Det resulterer i menuer, som er gennemtænkte ned til den mindste detalje.

Vil du have udsøgt mad ud af huset i Nordsjælland, skal du altså vælge Gaudium. Vi går gerne langt for at give dig og dine gæster en unik madoplevelse, og du kan derfor regne med, at du får noget ud over det sædvanlige, når du vælger Gaudium til catering i Nordsjælland.