Catering i Nordsjælland

Skal du holde en fest, og vil du gerne give dine gæster en unik smagsoplevelse? Her hos Gaudium har vi stor erfaring med buffeter og catering i Nordsjælland. Vi kan tilbyde dig den helt rette cateringløsning, uanset om du skal holde en kæmpe bryllupsfest eller en barnedåb for den nærmeste familie. Ingen bestilling er hverken for stor eller for lille til os. Vi har et udvalg af nordiske buffeter, som egner sig til bestemte begivenheder, og som kan imødekomme dit behov. Al vores mad ud af huset er lavet af kvalitetsråvarer, og alle retter vil fornøje dine gæster.

Menuer

Supreme buffet
Eksklusiv Catering

Supreme buffet er en dejlig madoplevelse – det er intet mindre end fremragende. Maden var…

Gourmet buffet
Eksklusiv Catering

“Jeg har kun godt og sige, fantastisk dejlig velsmagende mad hele vejen rundt!” NYHED i…

Luksus 3 retters menu (fra 2 kuv.)
Luksus Take Away

Luksus 3 retters menu. Køb nu og nyd menuen allerede i dag eller i morgen!…

Eksklusiv menu (fra 2 kuv.)
Luksus Take Away

Køb nu og nyd menuen allerede idag eller imorgen! Restaurantoplevelse derhjemme. Prisen er kun 119…

Nordisk menu (fra 2 kuv.)
Luksus Take Away

Køb nu og nyd menuen allerede idag eller imorgen! Restaurantoplevelse derhjemme. Prisen er kun 99…

Premium buffet
Eksklusiv Catering

“Premium buffet er virkelig lækker. Mørt kød, dejlige salater og et helt fantastisk brød. Desserten…

Deluxe buffet
Eksklusiv Catering

NYHED! Deluxe buffet giver glade gæster. Der er kræset for detaljerne på Deluxe buffet.  Vores…

Prestige buffet
Eksklusiv Catering

“Vores gæster var meget begejstrede over den dejlige mad vi serverede” Nyhed i 2021! Med…

Nordisk Luksusbuffet
Eksklusiv Catering

Nordisk Luksusbuffet er super lækkert og veltilberedt mad, lækkert hjemmebagt brød og fantastisk dessert. Helt…

Vi har stor erfaring med cateringbuffeter

Her hos Gaudium har vi stor erfaring med at levere catering til forskellige begivenheder i Nordsjælland – blandt andet i Hillerød, Frederikssund og Hørsholm. Vi ved, hvor tidskrævende det kan være at handle ind og lave mad til en større fest. Derudover kan det også være en udfordring i sig selv at finde ud af, hvordan menuen skal se ud. Ved at vælge en buffet ud af huset hos os, kan du spare dig selv for tid. Tid, du kan bruge på andre opgaver, og tid, du kan bruge sammen med dine gæster i stedet for i køkkenet. Vi tilbyder et udvalg af buffeter, hvilket gør det nemt for dig at finde den rette menu til din fest. Maden tilberedes af vores erfarne kokke, som på ekstraordinær vis kombinerer retter, der vil gøre dine gæster mætte og glade.

Catering i Nordsjælland med inspiration fra det nordiske køkken

Festens mad er typisk samlingspunktet for gæsterne. Rundt om bordet bliver der grinet og snakket, samtidig med der bliver taget en bid mad. Her hos Gaudium mener vi, at det kun er råvarer i højeste kvalitet, der er gode nok til dig og dine gæster. Derfor udvælger vi nøje alle råvarer og sammensætter vores buffeter ud af huset med afsæt i, hvad der passer godt sammen. Det giver en helt unik smagsoplevelse. Samtidig er en buffet alsidig, hvilket gør det muligt at smage på lidt af hvert. Selvom vi tilbyder et udvalg af forskellige buffeter til arrangementer i Nordsjælland, er vores inspiration fra det nordiske køkken gennemgående i alle retter. Vi mener, at nordiske retter har noget særligt at byde på. Passionen for kvalitetsråvarer og det nordiske udtryk garanterer den perfekte mad til festen. Her på hjemmesiden kan du se alle buffeter, men mangler du hjælp til at vælge, er du naturligvis velkommen til at kontakte os.

Levering i Nordsjælland

Vores buffeter er den oplagte løsning, hvis du ønsker catering i Nordsjælland. Mad ud af huset gør det lettere for dig at planlægge en fest, men selvom det skal være nemt, behøver du ikke gå på kompromis med madens kvalitet. Du er sikret kvalitet og velsmag, hvis du lader os stå for menuen. Derudover tilbyder vi dig en fleksibel løsning, hvor du enten selv kan hente maden eller lade os levere til din adresse i Nordsjælland. Vælger du levering, ankommer maden 20 minutter før spisetid. Vi sørger for at bevare friskheden og kvaliteten ved at pakke maden i kølebokse. Du skal blot selv stå for at varme retterne. Det gøres uden problemer ved at følge den vejledning, som følger med leveringen. Buffeten kan også leveres varm mod et tillæg.

Tilberedningsmetoder

madmad_bestik

AFHENTNING / LEVERING

Du kan få leveret på hele Sjælland eller afhente i Rødovre.

Læs mere

Afhentning af din mad skal ske på vores adresse Fjeldhammervej 15, 2610 Rødovre. Det er gratis, og kan ske i disse bestemte tidspunkter:
Mandag – Fredag kl. 10.00 – 16.00
Lørdag kl. 10.00 – 14.00
Søndag KUN LEVERING kl. 10 – 18

Leveringen er muligt på hele Sjælland efter en fast takst som hedder:

KOLD
Postnummer 1000 – 2999 = 300kr.
Øvrige Sjælland = 400kr
Andre steder = pris efter aftale.

VARM
Hele Sjælland 700kr.

En almindelig levering er altid i 2 timers intervaller i tidsrummet kl. 10.00 – 18.00
(Eksempel: tirsdag den 1. december kl. 10.00 – 12.00)
En VARM leveres 15-20 minutter før forventet spisetid, i tidsrummet kl. 10.00 – 18.00 (Eksempel: Hvis I skal spise kl 14.00 leverer vi ca. kl 13.40

madmad_gryde

KOLD / VARM

Maden er som udgangspunkt altid kold, med en udførlig vejledning til at varme de varme retter. Det er muligt at bestille VARM levering ved bestilling af min. 25 kuverter.

Læs mere

Kødet er aldrig skåret ud, og skal derfor altid skæres ud, uanset om maden er kold, eller varm.

Sådan leveres maden KOLD
Der leveres i 2 timers intervaller i tidsrummet kl. 10-18. F.eks. imellem kl. 10 og 12. Det er derfor vigtigt, at I er hjemme i det tidsinterval, I har bestilt levering.

Sådan leveres maden VARM
Maden leveres 15-20 minutter før forventet spisetid, i tidsrummet kl. 10.00 – 18.00 (Eksempel: Hvis I skal spise kl 14.00 leverer vi ca. kl 13.40 (Der kan være optil 15 minutters afvigelse i forhold til trafik osv.)
Hvis det er et større selskab, hvor I har planlagt at portionsanrette forretten, kan man mod et depositum på 200kr. pr termokasse, låne vores transport-termokasser. Disse skal returneres til vores adresse den 1. hverdag efter arrangementet, hvorefter depositum udbetales.

madmad_kokkehue

KOK

Det er muligt at bestille kok med til dit selskab, ved bestilling af min. 50 kuverter.

Læs mere

Ved selskaber på 50 kuverter og opefter, er det muligt at tilkøbe en kok for 2500kr. Beløbet dækker kokken i op til 3 timer, levering på hele Sjælland, opvarmning og anretning af maden. Efter de første 3 timer, koster det 500kr. pr. time, og afregnes pr. påbegyndt 30min. (250kr.).

Kokken sørger for opvarmningen, udskæring af kødet, anretning af mad og evt. Portions anretning af forret (en kok optil 70 kuverter, herefter kan der skulle bruges 2, afhængig af arrangementet).