Catering i Nordsjælland

Skal du holde en fest, og vil du gerne give dine gæster en unik smagsoplevelse? Her hos Gaudium har vi stor erfaring med buffeter og catering i Nordsjælland. Vi kan tilbyde dig den helt rette cateringløsning, uanset om du skal holde en kæmpe bryllupsfest eller en barnedåb for den nærmeste familie. Ingen bestilling er hverken for stor eller for lille til os. Vi har et udvalg af buffeter, som egner sig til bestemte begivenheder, og som kan imødekomme dit behov. Al vores mad ud af huset er lavet af kvalitetsråvarer, og alle retter vil fornøje dine gæster.

Vælg og køb

Vælg menu og køb det antal værdibeviser, som du minimum forventer I bliver. (du kan altid justere op til samme pris, indtil 8 dage inden)

Bestilling

Videresend mailen med værdibeviser til [email protected] og skriv bestilling i mailen. Bestilling skal ske senest 8 dage i forvejen.

Modtag din mad

Maden afhentes eller leveres som aftalt ved bestilling, og I kan nyde den lækre mad. Velbekomme!

Menuer

Nordisk særmenu – fra kun 2 kuverter!

Fra kun 2 personer. Unik mulighed. Hos Gaudium har vi omstillet os, og vi tilbyder…

Eksklusiv særmenu – fra kun 2 kuverter!

Fra kun 2 personer. Unik mulighed. Hos Gaudium har vi omstillet os, og vi tilbyder…

Signatur buffet – Køb nu – værdibevis gyldigt 1 år!

NYHED i 2020! Vi er meget stolte af Signatur buffet, som er vores helt nye…

Gastro Deluxe buffet – Køb nu – værdibevis gyldigt 1 år!

Tun & Skaldyr, saftigt kalkunbryst, chokoladekage med hvid chokolademousse er nogle af de nye retter…

Tilberedningsmetoder

madmad_bestik

AFHENTNING / LEVERING

Du kan få leveret på hele Sjælland eller afhente i Rødovre.

Læs mere

Afhentning af din mad skal ske på vores adresse Fjeldhammervej 15, 2610 Rødovre. Det er gratis, og kan ske i disse bestemte tidspunkter:
Mandag – Fredag kl. 10.00 – 16.00
Lørdag kl. 10.00 – 14.00
Søndag KUN LEVERING kl. 10 – 18

Leveringen er muligt på hele Sjælland efter en fast takst som hedder:

KOLD
Postnummer 1000 – 2999 = 300kr.
Øvrige Sjælland = 400kr
Andre steder = pris efter aftale.

VARM
Hele Sjælland 700kr.

En almindelig levering er altid i 2 timers intervaller i tidsrummet kl. 10.00 – 18.00
(Eksempel: tirsdag den 1. december kl. 10.00 – 12.00)
En VARM leveres 15-20 minutter før forventet spisetid, i tidsrummet kl. 10.00 – 18.00 (Eksempel: Hvis I skal spise kl 14.00 leverer vi ca. kl 13.40

madmad_gryde

KOLD / VARM

Maden er som udgangspunkt altid kold, med en udførlig vejledning til at varme de varme retter. Det er muligt at bestille VARM levering ved bestilling af min. 25 kuverter.

Læs mere

Kødet er aldrig skåret ud, og skal derfor altid skæres ud, uanset om maden er kold, eller varm.

Sådan leveres maden KOLD
Der leveres i 2 timers intervaller i tidsrummet kl. 10-18. F.eks. imellem kl. 10 og 12. Det er derfor vigtigt, at I er hjemme i det tidsinterval, I har bestilt levering.

Sådan leveres maden VARM
Maden leveres 15-20 minutter før forventet spisetid, i tidsrummet kl. 10.00 – 18.00 (Eksempel: Hvis I skal spise kl 14.00 leverer vi ca. kl 13.40 (Der kan være optil 15 minutters afvigelse i forhold til trafik osv.)
Hvis det er et større selskab, hvor I har planlagt at portionsanrette forretten, kan man mod et depositum på 200kr. pr termokasse, låne vores transport-termokasser. Disse skal returneres til vores adresse den 1. hverdag efter arrangementet, hvorefter depositum udbetales.

madmad_kokkehue

KOK

Det er muligt at bestille kok med til dit selskab, ved bestilling af min. 50 kuverter.

Læs mere

Ved selskaber på 50 kuverter og opefter, er det muligt at tilkøbe en kok for 2500kr. Beløbet dækker kokken i op til 3 timer, levering på hele Sjælland, opvarmning og anretning af maden. Efter de første 3 timer, koster det 500kr. pr. time, og afregnes pr. påbegyndt 30min. (250kr.).

Kokken sørger for opvarmningen, udskæring af kødet, anretning af mad og evt. Portions anretning af forret (en kok optil 70 kuverter, herefter kan der skulle bruges 2, afhængig af arrangementet).

Gaudium støtter

Vi støtter ”Familier Med Kræftramte Børn” som er en selvstændig, landsdækkende patientorganisation som formidler kontakt og støtte til familier med kræftramte børn.

Vi har stor erfaring med cateringbuffeter

Her hos Gaudium har vi stor erfaring med at levere catering til forskellige begivenheder i Nordsjælland – blandt andet i Hillerød, Frederikssund og Hørsholm. Vi ved, hvor tidskrævende det kan være at handle ind og lave mad til en større fest. Derudover kan det også være en udfordring i sig selv at finde ud af, hvordan menuen skal se ud. Ved at vælge en buffet ud af huset hos os, kan du spare dig selv for tid. Tid, du kan bruge på andre opgaver, og tid, du kan bruge sammen med dine gæster i stedet for i køkkenet. Vi tilbyder et udvalg af buffeter, hvilket gør det nemt for dig at finde den rette menu til din fest. Maden tilberedes af vores erfarne kokke, som på ekstraordinær vis kombinerer retter, der vil gøre dine gæster mætte og glade.

Catering i Nordsjælland med inspiration fra det nordiske køkken

Festens mad er typisk samlingspunktet for gæsterne. Rundt om bordet bliver der grinet og snakket, samtidig med der bliver taget en bid mad. Her hos Gaudium mener vi, at det kun er råvarer i højeste kvalitet, der er gode nok til dig og dine gæster. Derfor udvælger vi nøje alle råvarer og sammensætter vores buffeter ud af huset med afsæt i, hvad der passer godt sammen. Det giver en helt unik smagsoplevelse. Samtidig er en buffet alsidig, hvilket gør det muligt at smage på lidt af hvert. Selvom vi tilbyder et udvalg af forskellige buffeter til arrangementer i Nordsjælland, er vores inspiration fra det nordiske køkken gennemgående i alle retter. Vi mener, at nordiske retter har noget særligt at byde på. Passionen for kvalitetsråvarer og det nordiske udtryk garanterer den perfekte mad til festen. Her på hjemmesiden kan du se alle buffeter, men mangler du hjælp til at vælge, er du naturligvis velkommen til at kontakte os.

Levering i Nordsjælland

Vores buffeter er den oplagte løsning, hvis du ønsker catering i Nordsjælland. Mad ud af huset gør det lettere for dig at planlægge en fest, men selvom det skal være nemt, behøver du ikke gå på kompromis med madens kvalitet. Du er sikret kvalitet og velsmag, hvis du lader os stå for menuen. Derudover tilbyder vi dig en fleksibel løsning, hvor du enten selv kan hente maden eller lade os levere til din adresse i Nordsjælland. Vælger du levering, ankommer maden 20 minutter før spisetid. Vi sørger for at bevare friskheden og kvaliteten ved at pakke maden i kølebokse. Du skal blot selv stå for at varme retterne. Det gøres uden problemer ved at følge den vejledning, som følger med leveringen. Buffeten kan også leveres varm mod et tillæg.