Catering i Storkøbenhavn

Her hos Gaudium tilbyder vi et stort udvalg af mad ud af huset i Storkøbenhavn. Uanset om du søger mad til en mindre fødselsdagsfest for 20 personer, en bryllupsfest for 100 personer eller noget helt tredje, tilbyder vi en professionel cateringløsning i Storkøbenhavn. Vi har sammensat et udvalg af buffeter inspireret af det nordiske køkken. Vi er eksperter i at kombinere komplette buffeter, og vi har øje for kvalitet og smagssammensætninger. Vælg catering hos os, og du kan servere en uforglemmelig smagsoplevelse for dine gæster uden selv at skulle stå i køkkenet i timevis.

Menuer

Supreme buffet
Eksklusiv Catering

Supreme buffet er en dejlig madoplevelse – det er intet mindre end fremragende. Maden var…

Gourmet buffet
Eksklusiv Catering

“Jeg har kun godt og sige, fantastisk dejlig velsmagende mad hele vejen rundt!” NYHED i…

Luksus 3 retters menu (fra 2 kuv.)
Luksus Take Away

Luksus 3 retters menu. Køb nu og nyd menuen allerede i dag eller i morgen!…

Eksklusiv menu (fra 2 kuv.)
Luksus Take Away

Køb nu og nyd menuen allerede idag eller imorgen! Restaurantoplevelse derhjemme. Prisen er kun 119…

Nordisk menu (fra 2 kuv.)
Luksus Take Away

Køb nu og nyd menuen allerede idag eller imorgen! Restaurantoplevelse derhjemme. Prisen er kun 99…

Premium buffet
Eksklusiv Catering

“Premium buffet er virkelig lækker. Mørt kød, dejlige salater og et helt fantastisk brød. Desserten…

Deluxe buffet
Eksklusiv Catering

NYHED! Deluxe buffet giver glade gæster. Der er kræset for detaljerne på Deluxe buffet.  Vores…

Prestige buffet
Eksklusiv Catering

“Vores gæster var meget begejstrede over den dejlige mad vi serverede” Nyhed i 2021! Med…

Nordisk Luksusbuffet
Eksklusiv Catering

Nordisk Luksusbuffet er super lækkert og veltilberedt mad, lækkert hjemmebagt brød og fantastisk dessert. Helt…

Stor erfaring med catering i Storkøbenhavn

Hos Gaudium ved vi, hvor svært det kan være at planlægge en fest og få alt til at gå op i en højere enhed. Det kan være en stor udfordring at finde ud af, hvilken mad du skal servere, og om du selv har tiden og køkkengrejet til at kokkerere en lækker menu. Vi har stor erfaring med at levere mad ud af huset i Storkøbenhavn. Ved at vælge en af vores buffeter kan bruge din tid på noget andet end at stå i køkkenet. Vi har dygtige kokke, der betragter det som deres fornemmeste opgave at kreere retter, som dine gæster sent vil glemme. Uanset hvor i Storkøbenhavn din fest skal holdes, og hvor mange gæster der er inviteret, kan du trygt lade os stå for maden, så dine gæster får en unik smagsoplevelse.

Kvalitetsråvarer og det nordiske køkken er vores passion

Vil du servere en overdådig buffet for dine gæster, har vi den rette cateringløsning til levering i Storkøbenhavn. Her hos Gaudium har vi en stor passion for god mad, og hos os er kun de bedste råvarer gode nok til dig. Derfor har råvarerne i vores buffeter altid en høj kvalitet. Det er din garanti for, at det er skruet op for smagen, og at konsistensen er i top. Derudover lader vi os inspirere af det nordiske køkken, når vi sammensætter buffeter til catering. Det betyder, at du får en autentisk buffet, hvor der er en rød tråd i samtlige retter. Det giver nemlig den bedste smag, Har du brug for inspiration til, hvad du skal servere mad til din fest, kan du se vores løsninger her på hjemmesiden. Du kan også kontakte os, og vi kan sammen finde frem til den helt rigtige menu.

Mad ud af huset i hele Storkøbenhavn

Mad ud af huset er en oplagt løsning, hvis du gerne vil spare dig selv for tid og fokusere på andre gøremål. Vi vægter kvalitet og smagsoplevelse højt, men vi går også op i at tilbyde dig en fleksibel cateringløsning. Vores mad ud af huset kan leveres i Storkøbenhavn. Vi leverer maden 20 minutter før spisetid. Du kan også vælge at hente maden hos os. Uanset om du ønsker levering i Storkøbenhavn, eller du selv vil afhente, pakkes alle retter i praktiske kølebokse. Du skal blot følge vores vejledning til opvarmning af maden inden servering. Vi kan også mod et tillæg levere maden varm.

Tilberedningsmetoder

madmad_bestik

AFHENTNING / LEVERING

Du kan få leveret på hele Sjælland eller afhente i Rødovre.

Læs mere

Afhentning af din mad skal ske på vores adresse Fjeldhammervej 15, 2610 Rødovre. Det er gratis, og kan ske i disse bestemte tidspunkter:
Mandag – Fredag kl. 10.00 – 16.00
Lørdag kl. 10.00 – 14.00
Søndag KUN LEVERING kl. 10 – 18

Leveringen er muligt på hele Sjælland efter en fast takst som hedder:

KOLD
Postnummer 1000 – 2999 = 300kr.
Øvrige Sjælland = 400kr
Andre steder = pris efter aftale.

VARM
Hele Sjælland 700kr.

En almindelig levering er altid i 2 timers intervaller i tidsrummet kl. 10.00 – 18.00
(Eksempel: tirsdag den 1. december kl. 10.00 – 12.00)
En VARM leveres 15-20 minutter før forventet spisetid, i tidsrummet kl. 10.00 – 18.00 (Eksempel: Hvis I skal spise kl 14.00 leverer vi ca. kl 13.40

madmad_gryde

KOLD / VARM

Maden er som udgangspunkt altid kold, med en udførlig vejledning til at varme de varme retter. Det er muligt at bestille VARM levering ved bestilling af min. 25 kuverter.

Læs mere

Kødet er aldrig skåret ud, og skal derfor altid skæres ud, uanset om maden er kold, eller varm.

Sådan leveres maden KOLD
Der leveres i 2 timers intervaller i tidsrummet kl. 10-18. F.eks. imellem kl. 10 og 12. Det er derfor vigtigt, at I er hjemme i det tidsinterval, I har bestilt levering.

Sådan leveres maden VARM
Maden leveres 15-20 minutter før forventet spisetid, i tidsrummet kl. 10.00 – 18.00 (Eksempel: Hvis I skal spise kl 14.00 leverer vi ca. kl 13.40 (Der kan være optil 15 minutters afvigelse i forhold til trafik osv.)
Hvis det er et større selskab, hvor I har planlagt at portionsanrette forretten, kan man mod et depositum på 200kr. pr termokasse, låne vores transport-termokasser. Disse skal returneres til vores adresse den 1. hverdag efter arrangementet, hvorefter depositum udbetales.

madmad_kokkehue

KOK

Det er muligt at bestille kok med til dit selskab, ved bestilling af min. 50 kuverter.

Læs mere

Ved selskaber på 50 kuverter og opefter, er det muligt at tilkøbe en kok for 2500kr. Beløbet dækker kokken i op til 3 timer, levering på hele Sjælland, opvarmning og anretning af maden. Efter de første 3 timer, koster det 500kr. pr. time, og afregnes pr. påbegyndt 30min. (250kr.).

Kokken sørger for opvarmningen, udskæring af kødet, anretning af mad og evt. Portions anretning af forret (en kok optil 70 kuverter, herefter kan der skulle bruges 2, afhængig af arrangementet).