Catering i Storkøbenhavn

Er du på udkig efter catering i Storkøbenhavn? Så er du kommet til det rette sted. Gaudium kan tilbyde professionel catering i Storkøbenhavn – og på resten af Sjælland. Vi varetager opgaver af enhver størrelse og type, så uanset hvad du skal arrangere, kan vi helt sikkert hjælpe dig med menuen.

Vi har speciale i det nordiske køkken, og vi aldrig går på kompromis med hverken smag eller kvalitet. Vil du give dine gæster en madoplevelse ud over det sædvanlige, er mad ud af huset fra Gaudium det rette valg.

Vælg og køb

Vælg menu og køb det antal værdibeviser, som du minimum forventer I bliver. (du kan altid justere op til samme pris, indtil 8 dage inden)

Bestilling

Videresend mailen med værdibeviser til gaudium@gaudium.dk og skriv bestilling i mailen. Bestilling skal ske senest 8 dage i forvejen.

Modtag din mad

Maden afhentes eller leveres som aftalt ved bestilling, og I kan nyde den lækre mad. Velbekomme!

Menuer

Premium buffet

Premium buffet Der er kræset for detaljerne på Premium buffet. Vi har introduceret mør okse…

Nordisk Luksusbuffet

Nordisk Luksusbuffet. Gør som over 60.000 andre allerede har gjort det seneste år, og forkæl…

Køkkenchefens buffet

Køkkenchefens Buffet. Vores køkkenchef har nøje udvalgt sine signaturretter til denne buffet. Vores kunder elsker…

Nytårsmenu – 4 retters

Menuen kan kun bestilles til nytårsaften d. 31/12. Der kan ikke rettes i menuen. (Min…

Tilberedningsmetoder

madmad_bestik

AFHENTNING / LEVERING

Du kan få leveret på hele Sjælland eller afhente i Rødovre.

Læs mere

Afhentning af din mad skal ske på vores adresse Fjeldhammervej 15, 2610 Rødovre. Det er gratis, og kan ske i disse bestemte tidspunkter:
Mandag – Fredag kl. 10.00 – 16.00
Lørdag kl. 10.00 – 14.00
Søndag KUN LEVERING kl. 10 – 18

Leveringen er muligt på hele Sjælland efter en fast takst som hedder:

KOLD
Postnummer 1000 – 2999 = 300kr.
Øvrige Sjælland = 400kr
Andre steder = pris efter aftale.

VARM
Hele Sjælland 700kr.

En almindelig levering er altid i 2 timers intervaller i tidsrummet kl. 10.00 – 18.00
(Eksempel: tirsdag den 1. december kl. 10.00 – 12.00)
En VARM leveres 15-20 minutter før forventet spisetid, i tidsrummet kl. 10.00 – 18.00 (Eksempel: Hvis I skal spise kl 14.00 leverer vi ca. kl 13.40

madmad_gryde

KOLD / VARM

Maden er som udgangspunkt altid kold, med en udførlig vejledning til at varme de varme retter. Det er muligt at bestille VARM levering ved bestilling af min. 25 kuverter.

Læs mere

Kødet er aldrig skåret ud, og skal derfor altid skæres ud, uanset om maden er kold, eller varm.

Sådan leveres maden KOLD
Der leveres i 2 timers intervaller i tidsrummet kl. 10-18. F.eks. imellem kl. 10 og 12. Det er derfor vigtigt, at I er hjemme i det tidsinterval, I har bestilt levering.

Sådan leveres maden VARM
Maden leveres 15-20 minutter før forventet spisetid, i tidsrummet kl. 10.00 – 18.00 (Eksempel: Hvis I skal spise kl 14.00 leverer vi ca. kl 13.40 (Der kan være optil 15 minutters afvigelse i forhold til trafik osv.)
Hvis det er et større selskab, hvor I har planlagt at portionsanrette forretten, kan man mod et depositum på 200kr. pr termokasse, låne vores transport-termokasser. Disse skal returneres til vores adresse den 1. hverdag efter arrangementet, hvorefter depositum udbetales.

madmad_kokkehue

KOK

Det er muligt at bestille kok med til dit selskab, ved bestilling af min. 50 kuverter.

Læs mere

Ved selskaber på 50 kuverter og opefter, er det muligt at tilkøbe en kok for 2500kr. Beløbet dækker kokken i op til 3 timer, levering på hele Sjælland, opvarmning og anretning af maden. Efter de første 3 timer, koster det 500kr. pr. time, og afregnes pr. påbegyndt 30min. (250kr.).

Kokken sørger for opvarmningen, udskæring af kødet, anretning af mad og evt. Portions anretning af forret (en kok optil 70 kuverter, herefter kan der skulle bruges 2, afhængig af arrangementet).

Gaudium støtter

Vi støtter ”Familier Med Kræftramte Børn” som er en selvstændig, landsdækkende patientorganisation som formidler kontakt og støtte til familier med kræftramte børn.

Eksklusiv catering i hele Storkøbenhavn

Vi er et eksklusivt cateringfirma, der har hjemme i Rødovre. Herfra tilbyder vi at varetage madlavningen for kunder på hele Sjælland – også i Storkøbenhavn.

Vi går gerne langt for at give hver eneste kunde og gæst en helt unik oplevelse. Derfor kan du regne med, at du hos Gaudium får mad, der er noget helt ud over det sædvanlige. Vi kan blandt andet tilbyde buffet til forskellige arrangementer, og derudover laver vi til særlige højtider specielle menuer. Du kan for eksempel bestille mad fra Gaudium til din næste julefrokost, hvis du vil have julemad, som dine gæster husker i lang tid efter.

Når vi udvælger råvarer, gør vi meget ud af at vælge de allerbedste af slagsen. Desuden sætter vi en ære i at få det bedste frem i hver eneste ingrediens. Det vil altså sige, at du med catering fra Gaudium får mad, som er fuldkommen gennemtænkt ned til den mindste detalje.

Vil du have mad, der er noget særligt? Så kontakt os allerede i dag for at få styr på din catering til dit næste arrangement i Storkøbenhavn. Vi vil hellere end gerne klare madlavningen for dig.